[caption id="attachment_202" align="alignnone" width="1240"] Foto: Esquives Photography[/caption]

Jeg har nok snart været de fleste ting igennem, når det kommer til at spise efter en livsstil og hver gang er jeg kørt totalt død i det, fordi jeg ikke synes resultaterne var særligt gode.

Jeg er den heldige ejer af en irritabel tyktarm, som også på pænere vis kan kaldes IBS. Jeg ved at flere har stor succes med at spise efter low fodmap, men jeg synes ikke rigtigt det gjorde det helt store for mig. Faktisk blev mine anfald værre og hyppigere. 

Så nu spiser jeg bare hvad jeg har lyst og tager de mavekneb der nu følger med, selvom det også er træls. 

Det mad du kommer til at kunne finde her på bloggen, er altså ikke egnet til nogen særlig livsstil. Det er bare mad.

Jeg er meget glad for at lave mad og drømmer om et stort køkken med plads til alle mine køkkendimser. Vores køkken her i lejligheden er en trist sag. Masser af gulvplads, minimalt med skabsplads og køkkenbord. Alt i alt en rimelig ubrugelig sag og det gør også lidt, at jeg ikke altid orker gå igang med det helt store, for det kommer meget nemt til at ligne en losseplads der ude. Men med denne nye blog, vil jeg altså forsøge at opdatere jer jævnligt med nyt fra køkkenet. 

Et lille mad-relateret tip:
Hvis du mangler inspiration til morgenmaden synes jeg du skal slå et smut forbi @morgenmadstyperne på instagram. Det er min og en venindes fælles morgenmadsprofil. 

Spiser du efter en særlig livsstil? 

Tak fordi du læste med!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments