I julen var vi forbi en lille Peter Beier chokoladebutik, hvor vi bl.a. købte alt for dyre flødebolle-pyramider. Vi købte også nogle chokoladepyramider til varm chokolade. Jeg elsker varm chokolade, det er efter min mening meget bedre end varm kakao. 
Vi sprang på den variant der hedder Aztekernes Gudedrik, der er chokolade med krydderier. 

 

gudedrik

 

I mellemtiden har jeg så glemt alt om vi købte dem og først fået dem prøvet dem i dag. Ups.

 

gudedrik

 

Den smagte af jul og jeg skyder på at det er fordi en af de krydderier der er deri, er kanel. Faktisk mindede smagen lidt om den Peru-chokolade-drik min svigermor laver om julen. Varm, sød, stærk og fuld af smag. 

Når man tog en tår af denne chokoladedrik, kunne man også smage en stærk undertone, så måske der også er lidt chili i?

Pengene værd?


Sådan en lille pyramide koster 15 kr, hvilket jeg synes er en helt ok pris. Deres flødebollepyramider vil jeg ikke købe igen, men nu handler det jo heller ikke om dem. Chokoladedrikken var rigtig god. Jeg kender ikke selv meget til Peter Beier Chokolade, men jeg kunne godt finde på at købe chokoladedrik-pyramiderne som en værtindegave eller hvis jeg selv skulle have en god kop varm chokolade. 
Du kan se hvad de ellers har af muligheder til varm chokolade her

 

gudedrik

 

Jeg nød min varme kop chokolade med bladet "The Simple Things", som jeg fandt i seven11. Et virkeligt fint og hyggeligt blad, som jeg godt kunne finde på at tegne abonnement på. Det kan helt sikkert bedst betale sig. Et sølle blad koster 99 kr her i Danmark, men køber du til et halvt år, får du 6 blade for 32£ hvilket vil svare til at du får 6 blade til under det halv. Jeg synes det er vildt at de amerikanske og britiske magasiner skal være så pokkers dyre her hjemme. 

Tak fordi du læste med!

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments