Hama og perleplader er noget af det hyggeligste jeg ved. Og når man har nørklet med det i noget tid, finder man ud af, at der næsten ikke er den ting, man ikke kan lave med hama perler. 

Jeg har lavet nøglekæder, pynt til gaveindpakning, julepynt, coasters og nu har jeg også lavet kort med de fine små rørperler. 

hama

 

Det er en nem måde, at lave nogle små hurtige og meget fine kort. Jeg skulle egentligt bare bruge et enkelt, til en kollega der går på pension, men jeg blev grebet af de små perler, så fik prøvet nogle forskellige motiver af og det er jo altid rart at have nogle kort på lager, når en lejlighed melder sig. 

 

hama
Den lille neon ræv fik lidt kalligrafi over sig. Til "happy birthday" har jeg brugt en blød brush nip pen fra Pentel. Det er virkelig skønne tuscher som jeg købte i Berlin i sommer. Havde jeg vidst at de var så gode at skrive med, havde jeg købt et helt lager!
Resten af skriften er bare med en alm. sort micron pen fra Sakura. 
Ræven er lavet på en lille stjerneformet perleplade.

 

hama

 

Små søde cupcakes, hvem er ikke vild med det!? De kunne godt have fået lidt mere farve, måske noget pastel? Men jeg kan egentlig også godt lide det lidt mere "autentiske" look. 

 

hama

 

Her er jeg gået lidt bananas. Splash-effekten på kortet er lavet med tusher fra Tombow og Sakura. Har tegnet på lidt plastik (fx. plastik lomme) og dryppet vand på det farvede, dyppede en pensel der i og splash'et ud på papiret. Teksten her er lavet med føromtalte tusch fra Pentel og de små fine hama is er lavet med en stjerneformet perleplade. 

Jeg skal have eksperimenteret med nogle forskel former for lim. Først prøvede jeg med dobeltklæbende tape, det virkede i meget kort tid. Limpistol ville jeg ikke bruge, da jeg var bange for at limen ville blive synlig inde i kortet. 
Til sidst brugte jeg klar neglelak, fordi det var hvad jeg lige havde til højre for mig. Det virkede overraskende godt. Det kan være en smule sekundlim også vil virke, tror ihvertfald man skal være opmærksom på, at limen ikke bliver for våd. 

Leger du med hama perler?

Tak fordi du læste med!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments