Findes der noget bedre end en lyserød gin-cocktail? Næppe!

Nytåraften bød på nye bekendtskaber indenfor cocktail-verdenen. Jeg havde købt forskellige mixers og jeg må tilstå at jeg nok mere har kigget på farve, flaske og etikette end hvad det egentlig skulle ende med at blive til.

I Meny fandt jeg Fentimans mixers og blev straks grebet af den lyserøde farve. Rose-smagen var jeg noget skeptisk overfor. 
Men det var et godt sats jeg gjorde, da den røg med i kurven. Havde jeg tænkt for meget over rose-vand, var jeg nok sprunget fra og det havde altså været en skam. 

I samme omgang var der også smuttet en Hendricks Gin med ned i kurven. Gin og roser er åbenbart et perfekt mix, who knew!?Det endte med at det nye år startede med en skøn pink gin-cocktail, med den aromatiske smag af roser. 

gin-cocktail

Pink gin og rose cocktail


  • 4 cl Hendricks Gin
  • Fentimans Rose Lemonade 
  • Isterninger
  • Agurkeskiver 

Fyld et glas med is, hæld gin over og top glasset med rose lemonaden. Pynt med agurkeskiver. 

Jeg var virkelig positivt overrasket over rose lemonaden. Jeg var bange for at det måske ville blive for dominerende. Det blev det heldigvis slet ikke. Det var næsten som at tage en tår af en sommerdag, hvilket jo ikke er helt skidt i disse grå måneder. 

Det har givet mig mod på at prøve mange flere sjove mixers. Til desserten nytårsaften fik vi også en lavendel lemon collins, som jeg helt bestemt også skal have igen (og huske at tage billeder af, så jeg kan give jer opskriften). Det er jo lige før man kan lave en hel blomsterbuket af gin-cocktails.

Drikke du gin? Og hvad er den bedste kombination til din yndlings gin-cocktail? En klassisk gin og tonic, eller vil du hellere prøve noget nyt og spændende? (ikke at det ene behøver udelukke det andet!)

Tak fordi du læste med!

signatur

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments