Jeg har genfundet glæden ved at læse "rigtige" bøger og jeg har genopdaget lyserød litteratur, aka chick lit!

Normalt pløjer jeg igennem den ene lydbog efter den anden og mine credits på Audible samler sjældent støv. Men jeg er faldet over den ene fine bog efter den anden på arbejde og jeg har pludselig 6 ubrugte credits. Ups. Mine litterære preferencer har også været præget af en stor del fantasy. Paranormal romance. Nej, snarky paranormal romance for at være mere præcis. Disse bøger er bare ikke rigtigt til at finde på de danske biblioteker. Så for at få mit fix, har jeg fundet rigtig mange titler som lydbøger hos Audible. 

Men så skete der noget. For noget tid siden, fandt jeg denne fine og søde bog "The little shop of happy ever after" af Jenny Colgan, som jeg hev med hjem. Den stod lidt på hylden, men en aften tog jeg den med i seng og i løbet af få sider var jeg solgt. Den var så sød! Lidt som at se en virkelig sød romantisk komedie, bare i bogform. Jeg kunne slet ikke lægge den fra mig igen. Det hjalp selvfølgelig lidt på det hele, at hovedpersonen var børnebibliotekar. Hah. Men altså, det var virkelig en rar bog at læse før sengetid. 


Et lille lager


Jeg gik straks igang med at reservere en lang række chick lit bøger på arbejde, på engelsk. Nu har jeg et mindre lager af lyserød litteratur, som jeg kan kaste mig over og jeg glæder mig! Nu ærger jeg mig bare lidt over, at jeg ikke har mere sommerferie. 

Du skal dog se bort fra Harry Potter-bogen, det er selvfølgelig ikke chick lit. Men den er på min too-read-liste, for jeg har faktisk kun set filmene. Ups
Den er med på billedet, fordi jeg har lånt det fra min instagram-profil.  

Jeg glæder mig til at komme igennem bøgerne. Den første jeg tænker, jeg vil kaste mig over er "Little beach street bakery" også af Jenny Colgan. Ved den også er udgivet på dansk, under den søde titel "Det lille bageri på strandpromenaden". 

Har du en genre du helst læser?

 

Tak fordi du læser med!

signatur

 

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments