Jeg er trådt helt ud af min normale comfort zone, hvad tøj angår og har kastet min kærlighed på pink! 
Sort er min primær farve og så kan den piftes op af få farver, som fx grå. 

Men, om ikke så længe skal jeg til 30 års fødselsdag og mit outfit til dagen er noget mere farverigt og spraglet, end hvad man ellers vil finde mig i. Jeg har nemlig købt mig en dødfin kimono, som jeg lige dele glæder mig til at have på og lige dele er ængstelig over at skulle have på.

Under den skal jeg nok iklæde mig sort, så jeg stadig kan kende mig selv. 


 

Den fine kimono har jeg købt hos Zalando og er fra New Look Curves til kun 249 kr -røverkøb hvis du spørger mig!
Det fine mønster kom slet ikke til sin rette på billedet, det er så fint med blomster og fugle! Jeg glæder mig sådan til at have den på!

Når man nu køber en fin lyserød kimono, er man også nødt til at købe nogle nye fine lyserøde sko, ik'? Jo! Så jeg har købt disse lyserøde velour basser fra Billi Bi. Efter lige at have gået dem til, for det er pænt stramme i starten, er de virkelig lækre at have på og jeg håber den grønne velour-udgave kommer på udsalg snarligt, for den var godt nok også fin!

 


Taske efterlyses


Selvom jeg har skaffet mig sådan nogle fine beklædningsgenstande, synes jeg at jeg mangler prikken over i'et -en ny taske!
Men det skal selvfølgelig ikke være hvilken som helst taske, det skal jo gerne være den helt rigtige og det kan altså være svært at finde!

Egentlig har jeg forelsket mig i en Rodtnes taske fra sidste sæson, men den kan jeg simpelthen ikke finde nogle steder, den vil nemlig passer ret godt med sin dybe røde farve. Pokkers!

Men hvad skal jeg så finde? Jeg kunne godt bruge en taske der ikke er sort, som kan rumme de vigtigste gå-i-byen-ting og som koster under 2000 kr. Så hvis du sidder med nogle gode bud, så skyd endelig! 

Det var et lille pip her fra, der har været lidt stille, men det skulle gerne vende nu!
Ha' en skøn dag!
signatur

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments