2017 har været igang i 14 dages tid. Jeg startede året med et break fra SoMe. Hårdt, men tiltrængt. 

Lige at tjekke Facebook og Instagram var blevet en (dårlig?) vane. Det første jeg gjorde når jeg vågnede og ingen jeg gik i seng, var lige at kigge news feed'et igennem. Selv efter jeg slettede app'ene forsøgte jeg af vane at trykke på ikonerne, som jo ikke var der. Shit. 

Nå, men pausen fra SoMe fik mig til at tænke på min blog. Jeg har længe haft sitet leantropisk.dk, som jeg har været dårlig til at bruge. Lysten til at blogge var der, men det var som om der gik en klap ned hver gang jeg åbnede op for et indlæg. 


Jeg tog en beslutning. Lukkede sitet og købte et nyt domæne. Jeg har ændret mit brugernavn på diverse SoMe-kanaler til leale.dk og jeg er glad for min beslutning. Jeg tror ikke leantropisk spændte ben for mig, men nogle gange har man bare brug for et clean break. 

Så nu er jeg her. Ideerne er mange og jeg glæder mig til at komme igang med at opdatere sitet mere jævnligt. 

Hvorfor så leale?


Jeg har kogt mit navn ned til lea le, som nok mere burde være Lea L E, men det andet synes jeg ser pænere ud og det tæller jo også lidt. Det føles godt bare at være mit navn og ikke et vupti alias. 

Hvad skal der så ske her?


Godt spørgsmål! Jeg tror ikke det kommer til at handle så meget om mig, for så spændende er jeg altså heller ikke. Det kommer mere til at handle om krea-ting, tegne-ting, mad, bøger og oplevelser. 

Men dette er jo en ny begyndelse og jeg er klar på at se hvad dette ender med. Måske bliver siden til noget helt andet, hvem ved? Men vi starter altså her!

Tak fordi du læser med.


 

 

 

 

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments