[caption id="attachment_201" align="aligncenter" width="1240"]Foto: Esquives Photography Foto: Esquives Photography[/caption]

  

Som nævnt her er jeg igang med et SoMe-break. Ihvertfald hvad Facebook, Instagram og Snapchat. I grunden er det vel lidt paradoksalt at starte en blog, når man holder pause fra de sociale medier.

Nå, men en af grunden til, at jeg også havde brug for en pause fra et medie som Instagram var, at jeg var begyndt at tænke for meget over om det jeg tegnede nu også var flot på et Instagram-billede og det satte lidt en stopper for min inspiration og lyst til at tegne. 
Jeg begyndte at tænke for meget over, hvor dårlige mine ting var i forhold til de andre dygtige tegnere der er på Instagram. 

Før hen var det at tegne meditativt for mig og en måde at slå hjernen lidt fra og bare give lods med tuscherne. Jeg tænkte sjældent over hvad der skulle ske med tegningen efter. Jeg tegnede kun for mig. Det savnede jeg. 

At jeg så ikke har haft tid til at tegne, siden jeg startede på mit SoMe-break er så en anden side af sagen. Det håber jeg snart at kunne rette op på.
Ideerne er der, men jeg er kommet ud af træning, så hvad jeg kan se for mig oppe i hovedet, har lidt svært ved at komme ned på papiret. Men jeg ser frem til at sætte mig ned, med en varm kop te, musik i ørene og se hvad der dukker op på papiret. 
Og endnu mere glæder jeg mig til, at tegne kun for min egen skyld igen. 

Føler du også at et medie som Instagram kan dominere hvad du kreerer og tager billeder af?

Tak fordi du læste med!


 

 

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments