Jeg har haft en mindre tegneblokade. Jeg har simpelthen ikke kunne få noget ud af mine tuscher, det er bare blevet til små underlige kruseduller, der ikke rigtigt har været værd at vise til nogen. Men jeg er endelig kommet ud af mit funk og fået lavet nogle fine tegninger -hvis jeg da selv skal sige det. 

Disse tre forskellige tegne-stile er noget jeg helt sikkert skal arbejde meget mere med.

Alpaka


Vi går nogle gange i hundelegestue for at socialisere Carmen. Det er ikke fordi den lille dame har problemer med at være sociale, men hun hygger sig helt vildt når vi er afsted. (Det er iøvrigt et virkelig godt sted, som du kan læse mere om her)

Nå, men vi var taget til legestue og der var der en lille bitte hund, tror det var en blanding mellem en chihuahua og en pekingeser, som simpelthen lignede en lille mikro lama/alpaka. Så jeg måtte bare forsøge mig med alpakaer da jeg kom hjem.

 Det første forsøg var den grå, men jeg synes benene blev en smule for heste-pæne og den blev lidt for 80'er med sin frisure. Det andet forsøg blev den gyldne. Her synes jeg formen blev rigtig god, desværre tabte jeg noget pink farve på den, så var nødt til at male den gylden. Jeg var også for utålmodig med at skrive teksten i solen, så den er blevet lidt gnidret. Men der er helt sikkert noget at arbejde med. 

Til at tegne op, har jeg brugt min trofaste Micron pen, i størrelse 01. Til at farve har jeg primært brugt vandbasserede tuscher som Tombow og Koi Coloring Brush Pens. Jeg har også brugt et par Promarkers og det hvide er lavet med en Posca. 
Til skriften har jeg brugt en Fudegokochi fra Kuretake, den er virkelig god at skrive med, da børsten er fast men alligevel bøjelig, så man kan lave både tyk og tynd streg. 

Lettering


Jeg har længe været stor fan af lettering. Jeg er slet ikke dygtig og jeg bør virkelig bruge tid på at øve mine skills, men jeg synes det så hyggeligt at doodle små citater og andre sjovheder. Her er det fra en af mine yndlingsfilm, Borte med blæsten. 

Kransen ude om er lavet med vandfarver fra Tombow og Koi Coloring Brush Pens. Selve teksten er skrevet med en brush ben fra Faber Castell. Det er virkelig fine brush pens, der er gode til prisen og nemme at få fat i her i Danmark. 

Mange af mine tuscher og penne, som Kuretake, Pentel og Tombow er købt fra England eller købt i Berlin. De er så svære at få fat i her hjemme, især til ordentlig pris. 

citat fra Borte med blæsten

 

Kaktusser


Jeg har også kastet min tegnekærlighed på disse små planter. De er tegnet op med Micron pen i størrelserne 01 og 03. 
De er blevet farvelagt med mine Promarkers. Det var mine første dyre tuscher og jeg elsker dem virkelig. Jeg vil dog gerne prøve Copic tuscher på et tidspunkt, de er bare så pokkers dyre! 
små fine planter

Det er absolut ikke sidste tegning med små søde planter.

Back on track


Det er virkelig rart at være tilbage i et nogenlunde godt tegneflow. Jeg vil gerne dygtiggøre mig inden for at tegne og skrive og der er ikke rigtigt nogen anden måde, end at øve øve øve! Heldigvis synes jeg det hjælper, at det er begyndt at blive lysere om aftenen, så overskuddet er der, når jeg kommer hjem fra arbejde. 

Tegner du? Hvis ja, hvad er dine yndlingsværktøjer?

Tak fordi du læste med!

signatur

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments