Hen over vinteren har jeg for alvor genfundet min kærlighed for garn. Især har jeg genfundet glæden ved at strikke. Jeg har brugt alt for mange penge på garn, pinde og opskrifter, men jeg vil altså forsøge at gøre det meste færdigt i år. 

Der er dog et hængeparti med et par sokker til Martin. Jeg har aldrig strikket sokker før og alle sagde det var så nemt. Men jeg kan simpelthen ikke finde ud af det! En lektie jeg dog har gjort mig er, at jeg skal finde en opskrift før jeg køber garnet. 

garn
Dette dødlækre ny engleuld fra Tusindfryd har jeg købt hos Yarnfreak og skal gerne ende med at blive et dip dye sjal efter opskrift fra Camilla Vad. Det tager tid, men det kommer nogle gange med mig i toget så det kan få lidt kærlighed.

sjal

 

Jeg er også igang med et vinkelsjal  fra Lutter Idyl (og har været det i to år... ups) i Rasmilla's Yndlingsgarn som jeg virkelig forsøger også at give noget kærlighed. Jeg ved ikke hvorfor det sjal bare ikke vil blive færdigt. Vi er ikke gode venner, men det skal altså også være færdigt i år!

Ud over det, er jeg også igang med et halstørklæde til Martin i noget lækkert peru uld og jeg har købt ind til at strikke en dip dye sweater til mig selv. 

Og så er der jo alt det garn jeg køber, uden noget formål. Det skal nok blive til noget! 

Bliver altså også færdig med noget


Nu er det ikke sådan, at jeg kun starter på ting og ikke gør noget færdigt. Jeg har her inden jul færdiggjort to "baby sæt", et til en lille dreng og et til en lille pige. Jeg er vild med hjemmelavede gaver (det håber jeg også modtagerene var). 

Suttesnoren er af fri fantasi, men den søde bidering er af opskrift fra Trolleungen. Det var små overkommelige projekter, der passede perfekt ind i december måned, hvor man har så travlt, så travlt. 

 

til baby

 

I et eller andet blad, som jeg selvfølgelig ikke kan huske, faldt jeg over disse to colour block sager. En hue og halstørklæde hæklet i Filcolana Peruvian highland uld, som jeg også fandt hos Yarnfreak
Det ligner strik, men det er hæklet i bagerste maskeled i stangmasker og på den måde, kommer det til at ligne rib. 

 

hue

 

Huen her er hæklet i en firkant og så samlet og derefter samlet i toppen. Det var virkelig en nem måde at hækle en hue på. Pelsbolden på toppen har jeg købt hos Læderiet.

 
halstørklæde

 
Det var ikke det mest praktiske tog-sæt. Nøglerne af garn blev viklet voldsomt ind i hinanden ved alle de skift. Men det gik! Dog er det blevet lige i den korte ende, men hvis man ikke vil have enderne til at hænge, er det ret fint. Er ret vild med farvekombinationen. 

Det var lidt om hvad jeg har på nål/pinde for tiden.

Er du også vild med garn?

Tak fordi du læste med!

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments